English (2014-12-26)

01. He agreed ___ me about the mar. Answer:  about
02. He kill the man ___ a knife. Answer: by
03. They ____ working since 5 P.M. Answer: have been
04. He is ___ honest person. Answer: an
05. His son doesn’t take ___ him. Answer: after
06. Put ___ your shirt. Answer:off
07. Student should abide ___ orders of their principal. Answer: By
08. The received the message _____ 8 o’clock ___ the morning. Answer: at, in
09. Come and sit ___ me. Answer: with
10. He was stabbed ____ a dagger. Answer:by
11. The cat sat ___ chair. Answer: on
12. Where is a ____ there is a way. Answer:will
13. Children are found ____ sweets. Answer: of
14. To ___ human. Answer: err
15. One and ___ half kilogram. Answer: an

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pocket

এরকম আরও নিউজ