English (2014-12-25)

01. It ___ raining since morning.
Answer. has been
02. Dhaka stands ___ the Buringaga.
Answer. on
03. I shall adhere ___ my plan.
Answer. to
04. He went away ___ dinner.
Answer. to
05. He is ___ F.R.C.S.
Answer. an
06. Open ___ page ten.
Answer. at
07. The ship is bound ___ mongla.
Answer. for
08. The Girl burst ____ tears.
Answer. into
09. I shall abide ___ his wishes.
Answer. by
10. He abides ___ me.
Answer. with
11. I abide ___ Dhaka.
Answer. in
12. My brother is taller than ___.
Answer. me
13. I went ____ join the job.
Answer. to
14. Result will be published ____ a month.
Answer. within

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pocket

এরকম আরও নিউজ